28 Octombrie 2011 - Occupy Yourself!


"Universul este Mental - cuprins in mintea Totului" (Kybalion - primul principiu hermetic) ... Inseamna ca Universul este un spatiu virtual in care se poate crea orice, pentru ca orice este iluzie...

Precum un artist care isi foloseste IMAGINATIA (glanda pineala) pentru a crea forme si imagini pe o panza alba, asa si noi cream 'realitatea' pe care mai apoi o experimentam perceptual. De aceea, pentru a "vedea/percepe" ceva/orice in afara noastra, in mod cert acel "ceva" trebuie sa existe in noi. Abia apoi ceva-ul acela apare si in "manifestare", in nici un caz invers!

Ar fi poate acum de inteles, odata pentru totdeauna, ca EXTERIORUL nu ne poate surprinde niciodata cu nimic, deoarece el va arata mereu exact asa cum NOI IL PROIECTAM!

Din conditia noastra de creatori ai jocului pe care il experimentam, dupa mii de ani de istorie zbuciumata pe pamant, oare n-ar fi momentul sa inlocuim jocurile noastre dizarmonice, cu o viziune mai inalta pentru cel mai mare Bine al tuturor? Ce/pe cine/cat mai asteptam pentru a trai o viata magnifica? 

Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, atunci cand?

NOI suntem cei pe care i-am asteptat!