Un Indigo isi aminteste... totul


Tocmai am descoperit acest film in care un copil Indigo, ce are acum 22 de ani, povesteste ca isi aminteste totul. Matias De Stefano din Argentina a inceput de la 3 ani sa aiba amintiri din vietile anterioare. Pe masura ce crestea insa informatia accesata nu s-a limitat doar la reincarnarile lui precedente, ci a inceput sa aiba amintiri despre istoria pamantului, a Universului, a Creatiei. Practic, el poate accesa 'biblioteca' akasica si, mai important, poate organiza aceasta informatie facand-o inteligibila. 

Cel mai interesant mi s-a parut modul in care explica crearea Universului si dimensiunile lui, in ce raport stau spiritul si materia si care e misiunea sufletelor intrupate Acum. Desi informatiile de baza nu sunt noi, anumite interpretari si detalii sunt.

Ceea ce mi se pare cel mai important in abordarea lui Matis este viziunea non-dualista - in nicio parte nu lasa sa se inteleaga ca ceva e mai bun decat altceva: nici Constiinta fata de minte, nici spiritul fata de materie, nici dimensiunile inalte fata de cele joase, nici copiii Indigo fata de restul populatiei... De fapt, explicatia pe care o da el energiei Indigo si modului cum aceasta opereaza pe planeta este noua pentru mine. Asa cum spune el Indigo = Transmutare.


De asemenea, el face niste predictii pentru viitor care nu sunt atat de "spectaculoase" si optimiste ca ceea ce se vehiculeaza de obicei in spiritualitate. De fapt, multe dintre ele sunt chiar foarte... ponderate.


Cum oricum ascensiunea (cresterea vibratiei corpului fizic) a inceput, ramane sa vedem unde ne va aduce urmatoarea etapa a evolutiei, amintindu-ne mereu ca, indiferent de dorinta / vointa noastra individuala, Sursa (Constiinta, Dzeu, Intregul...) determina rezultatul final al acestui 'joc' cosmic.

Din pacate, filmul e momentan disponibil doar in spaniola, cu subtitrare in engleza!