Se intampla acum...


Simteam de cateva zile ca se intampla ceva... aveam detaliile, dar nu si imaginea de ansamblu... Ultima postare a prietenului Octav m-a clarificat... si-mi voi lua libertatea s-o preiau integral mai jos.

M-am clarificat ca Illuminati au inceput sa-si implementeze planul de cenzura a Internetului in virtutea asa-ziselor incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala. (Cum au cam pus mana pe toate resursele planetei, inoculand ideea unei asa-pretinse 'proprietati' asupra a ceva de apartine de drept tuturor, pentru a mentine actualul sistem financiar au nevoie de noi resurse care sa fie exploatate... Si-au dat seama ca informatia circula prea liber pe Internet, asa ca au inceput sa ia masuri... Inca nu pot imbutelia aerul si lumina solara, dar cred ca se gandesc intens cum s-o faca.)

Ceea ce inca nu se constientizeaza pe scara larga este ca... intr-un Univers de energie si informatie, informatia n-are cum sa aiba un proprietar... Cineva doar o acceseaza, nu o poseda. Proprietarul de drept este Intregul / Sursa / Creatorul... Doar mintea umana cauta sa distorsioneze si sa-si creeze avantaje din ceva ce nu-i apartine...

Din pacate, in zona spiritualitatii au rasarit afaceri infloritoare cu... informatie (mai inalta sau ma joasa). Salut acei autori care isi transmit mesajul 'free of charge'! Aceasta inseamna schimbarea nivelului de constiinta si centrarea in inima: a oferi si a impartasi ceva (energie, informatie, resurse) cu ceilalti, ceva ce oricum nu e al tau 

N-am nicio indoiala ca aceste masuri, din moment ce se intampla, sunt spre binele general. Poate de acest pas mai aveau nevoie constiinte adormite pentru a se trezi. Unii... Altii poate chiar au nevoie de o Apocalipsa... :)

Una peste alta, stiu ca cei avansati pe calea Constiintei nu vor fi speriati. In primul rand, ei deja au integrat toata informatia suficienta (adica, nu de mai multa informatie au nevoie). Pe de alta parte, fiecare din cei atenti si-a salvat informatia care este pretioasa pentru ei (daca mai au nevoie sa stocheze ceva). Nu in ultimul rand, cu un acces restrictionat la informatiile din mentalul colectiv (Internetul) unii se vor simti impulsionati sa invete sa-si acceseze singuri informatia din campul akashic. Aceasta chiar ar reprezenta o maturizare!

Si, pana la urma, telepatia, clarviziunea, clarsimtirea, vederea la distanta etc trebuie exersate cumva pentru a fi stapanite... si asta nu se va intampla cat timp ne bazam pe informatia primita din exterior. Poate cenzurarea Internetului e chiar acel sut in fund de care e nevoie ca sa facem un pas inainte (si tocmai ieri ma vaitam unei prietene ca toata informatia vehiculata in mediile spirituale este repetitiva si cumva 'invechita'. Cel putin eu una, simt nevoia de ceva nou... Si stiu ca acest nou trebuie sa il creez singura.)

Asadar, nu pot decat sa indemn la atentie sporita, discernamant si... la constientizarea faptului ca Adevarul este permanent accesibil in interior!

Namaste!



Rog... putina ATENTIE, acum...

Destul de greu m-am decis sa fac aceasta postare, si "ma risc" de dragul...ADEVARULUI.


Dupa cum bine se stie deja, unul din serverele importante, prin care se misca informatie, a fost inchis cu ceva timp in urma. Au urmat proteste.
Ieri unul din prieteni ma anunta ca a fost chemat la politie pentru ca ar fi uploadat un document pe Scribd, care document chipurile era protejat de drepturi de autor. Astazi un alt bun prieten imi spune cele care urmeaza:
 

"Buna Octav... iata am si o stire...
Incepind cu saptamina trecuta a inceput marea operatiune a FBI numita “Curatirea” care a debutat cu arestarea proprietarilor de la Megaupload server si toate serverele din lume care au depozitate fisiere de muzica, filme, carti, vor fi inchise sau proprietarii acestora vor fi arestati, daca nu se vor conforma ordinului. Asa ca cei care v-ati facut arhive, aveti grija de ele ca nu veti mai gasi altele si nu le dati mai departe. In cursul saptaminii sau saptamanilor viitoare, FBI va organiza si o conferinta de presa care se va difuza pe toate posturile TV din majoritatea tarilor, precum si pe internet, despre modul in care a decurs operatiunea si cum au ajuns sa aibe o lovitura atit de mare intr-un timp atit de scurt.
Pe de alta parte, citiva oameni foarte bogati au anuntat faptul ca vor crea o retea noua de internet pirat, care va functiona de la un sistem de sateliti pirati ce vor fi lansati in curind pe o orbita terestra. Totusi, la auzul acestor idei, FBI a contra-anuntat faptul ca vor alerta fortele armate si se va lua decizia distrugerii acestor sateliti cu ajutorul unor rachete intercontinentale capabile sa ajunga in orice punct al orbitelor geostationare ale Pamintului. Probabil piratii s-au gindit sa doteze din timp satelitii cu sisteme complexe de bruiaj si aparare, dar lansarea satelitilor va marca inceputul unui razboi informatic de mare amploare.
octavian: trist ce imi spui dar nu ma mira
octavian: si tenx
Aceste lucruri NU TREBUIE SA SE PIARDA
octavian: multumesc din inima,dragule
octavian: da, e o comoara si ar fi cumplit
octavian: o noua "alexandrie"
da, se vor inchide toate serverele
octavian: deci a inceput
Asa ca, carti de ultima ora trebuie date jos urgent si salvate, pina saptamiina viitoare vor fi inchise toate
octavian: da,foarte important
octavian: tenx oricum,dragule"

Pentru mine aceasta veste, care provine de la un om calm, echilibrat si aflat intr-un loc care imi da garantia unei bune informari, ma face sa "realizez" ca, de fapt se incearca crearea de tensiuni exact intr-o anume "patura a populatiei", cea care deja nu mai este atat de afectata de presiunile uzuale, folosite pentru toti.

Nu simt necesar sa comentez suplimentar, doar va rog pe fiecare sa procedati cum credeti de cuviinta, cu calmul firesc."




Alte info:
1. Raportorul Parlamentului European a demisionat, spunand că "nu a mai văzut niciodată până acum asemenea manevre" din partea oficialilor care pregătesc tratatul ACTA. Kader Arif a criticat dur eforturile depuse în vederea avansării unor măsuri înainte ca dezbaterile tratatului sa aiba loc si inainte ca societatea civila sa reactioneze. Cu alte cuvinte, se actioneaza inainte sa existe baza legislativa...

2. "Pirateria nu este decat un alt motiv pentru a impinge tratatul ACTA spre votare, dar ceea ce se urmareste de fapt este controlarea Internetului."
http://www.scribd.com/doc/79222060/De-ce-este-ACTA-un-acord-controversat

3. Actualele miscari din lume, care s-au alimentat pe Internet, le-au aratat guvernantilor puterea de coalizare a indivizilor. In conditiile in care nemultumirea generala a maselor creste, toate guvernele (si cei din spatele lor) sunt speriate de puterea retelelor de socializare de a invinge cenzura si manipularea mass-media.
"Democraţiile occidentale au început implementarea cenzurii dictatoriale asupra Internetului, cu nişte proiecte de legi pe care nici China comunistă nu a avut curaj să le aplice. Cu acordul preşedintelui Obama, majoritatea lumii dezvoltate a început să accepte planurile pentru monitorizarea activităţii online de catre Guvern, şi a traficului de Internet, de către Pentagon. Trebuie să facem tot ce putem, pentru a păstra Internetul liber şi democratic, în aşa fel încât să putem descoperii în continuare informaţii adevărate, pentru că sigur NU le vom primi de la Mass-media."
http://bataiosu.wordpress.com/2012/01/26/liderii-lumii-se-pregatesc-de-revolte/ 
http://oasteadigitala.com/2012/01/24/petitie-impotriva-cenzurii-internetului/ 

4. Un comentariu pertinent:
"Daca as fi de rea-credinta as spune ca unele puncte ale ACTA de fapt ascund realitatea a ceea ce se doreste: un sistem de tipul celor 3 lovituri (ca in Franta) de implementat in toata lumea si realizarea de Deep Packet Inspection pentru toti utilizatorii de Internet.

Daca as fi de buna credinta, ar trebui sa zic ca un singurul lucru este cert: Tratatul pune drepturile de proprietate intelectuala mai presus de drepturile fundamentale."




In tot acest context pesimist iata ca apar si vestile bune. Inteligenta se mobilizeaza si naste solutii:

Un sistem de file-sharing sub denumirea de Tribler pare să fie imun în faţa atacurilor din partea autorităţilor sau a organizaţiilor anti-piraterie.

Practic, noul soft seamănă destul de mult cu mult mai popularul BitTorrent, principala diferenţă constând în absenţa unui punct central vulnerabil în faţa tentativelor de închidere.

Cu alte cuvinte, Tribler va funcţiona nestingherit şi în situaţia nefericită în care vor fi închise toate motoarele de căutare pentru torrente, trackerele sau site-urile de tip lista (Filelist). Asta pentru că utilizatorii Tribler schimbă fişiere direct între ei fără să mai utilizeze un site pe post de intermediar.

Anunţul vine după închiderea Megaupload şi sistarea activităţii BTJunkie şi restricţionarea QuickSilverScreen, Filesonic şi Fileserve.